Jump to content

UKLANJANJE KUĆE


anonimno

Preporučene objave

Dobar dan svima! Imam jedan problem,nadam se da će te znati rješenje... Imam u jednom dvorištu u kojem je 5 suvlasnika svoju kućicu. Ona je dignuta bez građevinske dozvole. Za dobivanje te dozvole potrebni su potpisi ostalih suvlasnika, no 1 to ne odobrava. Došlo je rješenje za uklanjanje, koje je mojoj žalbom poništeno. Bilo je to prije nekih 5 godina. Sad se opet javilo to pitanje. Da li postoji neka pravna caka da se izbjegne rušenje (tipa da se vlasništvo prenese na drugu osobu kojoj bi to bila jedina imovina i sl..)? Situacija je dosta ozbiljna, hvala svima na pomoći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Aha, hvala na odgovoru... A dal se može na neki način odgoditi to rušenje, dok ja ne "smekšam" i privolim tog suvlasnika? Jednom je žalba već priložena (kako kažem prije 5 god.) i uvažena, sad je postupak obnovljen, postoji li još neko pravo žalbe i sl... recimo da se plati neka kazna a građevina se ne dira..?

 

I koliko je otprilike vrijeme kad se pristupa uklanjanju građevine, (kad bi se donijelo takvo rješenje)? Jer taj postupak je tek sad obnovljen, kad bi se moglo očekivati takvo konačno rješenje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija