Jump to content

Ispala zadnja tablica


Anoniman1

Preporučene objave

Ovako radi se o tome da je auto registrian , prometna mu vrijedi, ali zadnja tablica je ispala negdje ili ju je možda netko skinuo jer mu dosadno ili koji razlog  ne znam, ali prednja je na mjestu. Jel to sad znači da auto mora na tehnički prije reda , pa nove tablice ili kako ide procedura? I koja je otprilike potencijalna kazna ukoliko policija uoči to pa zaustave itd?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat, drot13 je napisao:

Odeš na policiju i prijaviš gubitak, pa u stanici za tehnički pregled zatražiš izradu nove. Ne trebaš na tehnički. Ako te zaustave (prije nego prijaviš), kazna je 300 kuna. Može ti pisati upozorenje ako kažeš da nisi primjetio i odmah ideš prijaviti.

A jel postoji opcija da se dobije sa istim brojevima i slovima nekako 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat, drot13 je napisao:

Da, dobije se ista.

E ovdje moram malo ispraviti :)

Prije stupanja na snagu Pravilnika o registraciji i označavanju vozila (NN 130/17), bilo je moguće dobiti registarsku pločicu s istim brojem ako je ona izgubljena, ukradena ili oštećena.

Stupanjem na snagu novog pravilnika, odredbom članka 25. istog, propisano je da se u slučaju gubitka ili krađe izdaju pločice s novim oznakama (brojevima). Isključivo oštećena ili dotrajala registarska pločica može se zamijeniti novom ali s istim oznakama.

U ovom konkretnom slučaju dakle, forumaš će moći dobiti novu pločicu s novim brojevima, osim ako se ova pločica koja je nestala naknadno ne pronađe i obustavi potraga za njom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija