Jump to content

Popravak štete nakon nesreće


bforum87

Preporučene objave

Ovako, prije tjedan dana sudjelovao sam u nesreći u kojoj sam se sudario s biciklom, policija nije izašla na očevid, ali i da jest, vjerojatno bi bila moja krivnja. Biciklist nije bio ozlijeđen, pa nije bilo ni hitne pomoći niti liječničke intervencije u bolnici. Meni je nastala šteta na automobilu. Budući da sam sva oštećenja na automobilu fotografirao iz svih kuteva, zanima me smijem li ja sada popraviti auto, odnosno oštećenje na njemu nakon tjedan dana od nesreće? Razlog je taj da se on sad ne bi nakon tjedan dana sjetio da ga nešto boli, pozove policiju, a ona mi dođe vidjeti auto i ustanovi da sam ga popravio i tako zaključi postojanje KD-a prikrivanja ili nešto slično. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Smiješ. Čekao si razumno vrijeme, fotografirao sve ako bi to kasnije nekome trebalo i to je to. On se i nakon više mjeseci može sjetiti da ga nešto boli (a može ga i stvarno boljeti kad se malo ohladi) i da bi moglo biti od te nesreće, ali to ne znači da ti za svaki slučaj moraš čuvati auto u netaknutom stanju...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru i imam još jedno dodatno pitanje. Radi li se u ovome slučaju iz moje prve objave o KD-u ili o prekršaju (nije bilo teške tjelesne ozljede, eventualno neka modrica, mala brzina i moje blago oduzimanje prednosti na nepreglednom mjestu), i ako da, o kojem se djelu radi i kolika je zastara za to djelo?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija