Jump to content

2 smotuljka marihuane


zagreb222

Preporučene objave

Pozdrav, dobio sam kaznu od 5000 kuna za 2 "jointa" i 500 kuna za oduzimanje predmeta. Zanima me koje su posljedice ako platim 2/3 od 5000 kuna + 500 kuna za oduzimanje predmeta. Koliko dugo mi ostaje prekršaj u evidenciji i mogu li imati ikakvih dodatnih nefinancijskih posljedica u daljnjem životu? Hoću li redovito imati neugodnosti pri prelasku granice ili kretanju autom u smislu pretraživanja vozila?

Ovo mi je prvi put ali ne mogu dopustiti da mi doma dođe poziv na sud pa se neću ni žaliti, platit ću i završiti s tom pričom. 

Hvala unaprijed na odgovorima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ispricavam se na gnjavazi ali samo da razjasnimo jos jednom jer me zanimaju obje evidencije. Postoji prekrsajna evidencija i ta "interna" policijska evidencija. Ako kaznu platim u 8 dana onda mi se prekrsaj ne upisuje u prekrsajnu evidenciju i hipotetski mogu iduci put (kojeg nece biti) reci da mi je to prvi put i da nikad nisam kaznjavan (na sudu ili bilo gdje drugdje gdje bi to moglo biti relevantno)?

Za "internu" evidenciju razumijem da se ne brise nikad i o njoj ovisi ucestalo pretrazivanje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija