Jump to content

Odluka o komunalnom - nakon GD??


LukeStrijela

Preporučene objave

Pozdrav svima.

Jedinica lokalne samouprave izdala mi je rješenje kojem mi se utvrđuje visina komunalnog doprinosa 25.10.

Građevinska dozvola izdana od strane jedinice regionalne samouprave izdana je 15.06. Jedinica lokalne samouprave nije do sada naplaćivala komunalni doprinos. Međutim od 01.07. donesena je Odluka o komunalnom doprinosu. moje pitanje je da li se mogu žaliti jer smatram da je komunalni doprinos pogrešno obračunat, jer mislim ako je G.D. izdana 15.06. od strane jedinice regionalne, a Odluka o komunalnom donesena 1.07. da se ne može primjeniti.

Onda s druge strane, ta dva postupka su odvojena postupka... ne vode ga niti isto tijelo.. znači građevinska se ne mora i ne može donijeti kada i rješenje o utvrđivanju visine komunalnog doprinosa, pa da sada mogu za ta dva tjedna razlike reći GD je izdana 2tjedna prije, a komunalno određeno poslije.. jer ne znam kolko baš imaju ta dva postupka veze.. je da se izdaje za tu građevinsku.. ne znam... ne bih htjela ispast smješna.. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija