Jump to content

Zapisnik sa rasprave


tonybaraba

Preporučene objave

Na raspravi opcinskog suda prvookrivljenik nije dosao na raspravu zbog bolesti.Njegov opunomocenik je prisutan kao i drugookrivljeni koji se brani bez opunomocenika.Ostecenik isto prisutan sa opunomocenikom.Drzavni odvjetnik predlaze sudsko medicinsko vjestacenje prvookrivljenika.To se konstatira u zapisnik rasprava se odgada i sudac kaze mozete ici zapisnik nitko ne treba potpisati.Nista mi nije jasno i sto bi to trebalo znaciti? Pa to po meni znaci da rasprava nije ni odrzana. Ispada da sudovi nisu duzni raditi po zakonu vec rad ovisi o samovolji sudca.Kako to.Kakav ja mogu zakljucak iz svega zakljuciti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat, tonybaraba je napisao:

To je bila normalna rasprava znaci nastavak glavne rasprave a nije bila izvanraspravna rasprava.

Kako ste i sami naveli

, tonybaraba je napisao:

To se konstatira u zapisnik rasprava se odgada i sudac kaze mozete ici zapisnik nitko ne treba potpisat

Znači nije bilo rasprave, rasprava je odgođena i u pitanju je izvanraspravni zapisnik.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pise lijepo kao i na drugim zapisnicima.Zapisnik u raspravi.Nigdje se ne spominje izvanraspravni zapisnik.Odgadale su se i druge rasprave pa se potpisivalo.isto pise i na njima zapisnik u raspravi.Kako god vi mislili ili sudac namjerno grijesi ili je nesto drugo a jedno je sigurno a to je da nikakve razlike nije bilo kad se rasprava odgadala zbog bolesti prvookrivljenika u ranijim odgodama pa se isto potpisivalo a sad odjednom netreba.Neko me sabotira.G man javi se

 

Izvanraspravni zapisnik. Cuo sam za izvqnrasprqvno vijece ali za izvanraspravni zapisnik nikad.Po meni isto nije bilo rasprave jer se nitko nije potpisao pa.je sve navedeno u zapisniku protivzakonito i po njemu netreba nitko ni postupati.Malo cemo ovako malo onako pa sto on zna nek se zali poslije a ionako trosimo novce poreznih obaveznika.E nece ici.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bila je i odgoda zbog nedolaska svjedoka.isto konstatirano u zqpisnik svi potpisali i kuci.Pa zar to nije izvanraspravni zapisnik.U sudnici i u postupku mora se vidjeti i osjetiti pravda i pravo a ne malo cemo ovako malo onako

 

Ne slazem se sa vama borbena

 

Odlucivat ce zupanijski sud ako to uopce bude primjeceno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 4 sati , tonybaraba je napisao:

G man javi se

Mogu se složiti sa dosad iznesenim komentarima, pošto nije bilo uvjeta za održavanje rasprave, pa da bi zapisnik imao meritornu težinu, potpis zapisnika, kojim se samo konstatira odgoda rasprave, po meni nije potreban. Isto kao što nije bio potreban i kod ranijih sličnih slučajeva (a kada vam se davao na potpis).

Ne vidim nijednu pogrešku, kojom bi vam prava bila zakinuta ovakvim postupkom suca.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija