Jump to content

Godišnji odmor.


nabi

Preporučene objave

Večer! Molim pomoć.

Početkom 12. mj 2017. godine sklopila sam ugovor o radu na 1 godinu. Prošle godine u 12. mj mi je produžen ugovor na 6 mjeseci. Nakon toga mi ugovor neće biti produžen. Da li nakon proteka tih 6 mjeseci mogu koristiti novi godišnji (u 7. mj) ili mogu i prije? Također u 7. mj bi trebao biti jedan natječaj za posao za koji je vrlo izgledno da bi ga mogla dobiti. Postoji li mogućnost da u 7. mj istovremeno koristim godišnji kod jednog poslodavca i zaposlim se kod drugog?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne možete koristiti godišnji ako Vam je istekao ugovor, morate ga iskoristiti prije nego što Vam ugovor istekne, jer ugovor o radu na određeno vrijeme traje do isteka tog vremena i gotovo, ne može se automatski, osim ako tako ne dogovorite s poslodavcem, produljiti za vrijeme trajanja godišnjeg odmora (osim toga, kod ovog poslodavca ćete koristiti pola godišnjeg, a pola godišnjeg kod novog poslodavca kad steknete uvjete za to). Ne možete istovremeno biti zaposleni kod dva poslodavca na puno radno vrijeme.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Kako sam već napisala, početkom 12. mj 2017. godine sklopila sam ugovor o radu na 1 godinu. Prošle godine u 12. mj mi je produžen ugovor na 6 mjeseci. Poslodavac mi je produžio ugovor na još mjesec dana. Zanima me imam li pravo na puni godišnji odmor? Poslodavac tvrdi da nemam, jer neću raditi cijelu godinu. Osim toga godišnji odmor ne bih koristila nego kaže poslodavac bi mi bio plaćen.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija