Jump to content

Alkohol- mladi vozač


Anoniman1

Preporučene objave

Imam 23 godine  i sada radi se o alkohlu. Zasutavili me i pitali me jel bilo alkohola i ja sam reko bilo je 2 velike pive samo i policajac je pitao jel sam voljan puhat i ja reko ajde i mislio sam neće ništa pokazat,ali pokazalo je  0,15 prisutnost alkohola e sad to kad se umanji za onih  0,1 ispada 0,05 i ništa samo mi dali zapisnik o provedenom alkotestranju i vratili dokumente i pustili me da idem. Čudi me to što nije nikakvu kaznu pisao za ovih 0,05 nego mi samo zapisnik dao da je provedeno alkotestiranje i pustio me. Kolka je uopće kazna za to i jel može naknadno doći ili postoji mogućnost da je progledao kroz prste za ovih 0,05, pa kazne neće ni biti? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 19 sati , sivko je napisao:

Čim ti je dao zapisnik bit će i kazne koja će doći doma.Ako ti pošalju prekršajni nalog odmah ih zovi i traži da imaš pravo na plaćanje 50% kazne u roku 3 dana jer po nalogu plaćaš 2/3.

1. Ako platim tih 50% jel se na sudu i dalje vodim kao nekažnjavan i ako jednog dana npr bi isao na sud za neki veci preksaj bi se mogao pozvat na nekažnjavanje ili će ova kazna utjecat na to? Pitam samo ovako informativno zlu netrebalo kako se kaže

2. Jel postoji mogućnost opomene  ili sam ga odma trebao na licu mjesta tražit za to ? Pošto mislim da je kazna 700 kn ako mladi vozač ima do 0,5 bez ostalih prekšaja ili bi za to morao ići na sud? 

uređeno: od Anoniman1
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija