Jump to content

Naplata dugovanja preko EOS-a bez ikakve obavjesti i opomene


zigzag

Preporučene objave

Pozdrav,

Imam situaciju da su me počeli zvati iz Eos Matrixa, a da pojma neam ni tko ni što su ni zašto zovu, naravno tražili me oib i adresu preko telefona, a baš nisam voljan davati ikome to preko telefona pa tako niti njima.

Nije mi baš bilo jasno zašto bi mene zvali ali ne budi lijen provjerim si ja račune i tako zivkajući sve sa kojima sam raskidao ugovor nabasam na tele2 koji je očito dug predao njima na naplatu.

Da se razumijemo radi se vjerojatno o par kuna vjerojatno ispod 100kn, no nikad opomenu niti obavjest nisam dobio ni od koga da imam nepodmirene račune.

Koliko sam shvatio oni imaju krivo upisanu adresu, tipfeler u nazivu ulice i očito da mi sve te obavjesti nisu mogli poslati tj uručiti kad su si krivo upisali adresu.

Radi se vjerojatno o zadnjem računu jer sam prešao drugom operateru, a do tad sam funkcionirao da bi sms porukom od tele2 dobio podatke za uplatu. vjerojatno prelaskom drugom operateru taj zadnji račun nisu mogli isporučiti porukom, a pošta nije stizala na adresu.

U tele2 korisničkoj su svi podatci obrisani,te je samo označeno da su potraživanja predali firmi za naplatu dugovanja.

Zbilja nemam problema sa plačanjem dugovanja ako i postoji no nerado bih se bavio sa firmom sa kojom nemam apsolutno nikakve veze. A tele2 bi rado platio to što mi stavljaju pod dugovanje.

Imate li kakav savjet kako to riješiti?

Isto tako izrazito me nervira što zbog njihove greške mene sad maltretiraju telefonom i volio bi im vratiti istom mjerom pa ako imate i za to savjet dobrodošao je, tim više jel sam im bio korisnik preko 10 godina i nikad nisu imali problema sa naplatom potraživanja do eto sad očito tog zadnjeg računa za pola mjeseca jer sam raskinuo sa njima.

 

Hvala Vam na vremenu i čitanju.

 

LP

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 16 sati , zigzag je napisao:

Zbilja nemam problema sa plačanjem dugovanja ako i postoji no nerado bih se bavio sa firmom sa kojom nemam apsolutno nikakve veze. A tele2 bi rado platio to što mi stavljaju pod dugovanje.

Ne možete birati kome bi podmirili dug, jer ako je dug ustupljen drugome tada je on u odnosu na Vas vjerovnik/ovrhovoditelj.

prije 16 sati , zigzag je napisao:

Isto tako izrazito me nervira što zbog njihove greške mene sad maltretiraju telefonom i volio bi im vratiti istom mjerom pa ako imate i za to savjet

Trebali bi kontaktirati Eos i vidjeti što to točno oni potražuju i na osnovu čega, a tek po provjeri podataka o slanju računa, opomene...možete kvalitetno uložiti prigovor/žalbu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija