Jump to content

Tražim odvjetnika za radno pravo i tužbu protiv poslodavca


legasov

Preporučene objave

Pozdrav,

molim preporuku za odvjetnika specijaliziranog za radno pravo.

Naime, sa poslodavcem sam potpisao ugovor na neodređeno sa probnim rokom od šest mjeseci, nakon čega mi poslodavac bez opravdanih razloga uručuje otkaz nakon samo dva mjeseca rada (nije u pitanju niti skrivljeno ponašanje, niti osobno uvjetovani otkaz).

Pritom direktor priznaje da je u posao za koji sam doveden ušao eksperimentalno i da na moje radno mjesto ne misli dovoditi zamjenu. Drugim riječima, nije ispoštovao ugovor, odnosno nije pričekao istek probnog roka, iako je najavljivao da će ispoštovati probni rok.

Što se tiče mojih obaveza poslu, uredno sam sam ih izvršavao, nisam kasnio na posao, ostajao sam čak i nakon isteka radnog vremena radeći, bez da sam tražio dodatke za prekovremeni rad, odnosio se i prema nadređenim i prema kolegama s poštovanjem.

Formalni dio upućivanja zahtjeva za zaštitom svojih radnih prava sam odradio u roku, dobio povratno odgovor s kojim nisam zadovoljan i zbog toga tražim preporuku za odvjetnika koji bi vodio postupak rješavanja spora pred sudom.

 

Lp,

 

Domagoj (mob. 0958541587)

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija