Jump to content

Socijalni skrbnik


gianna

Preporučene objave

Naime svekrva je smjestena u dom za nemocne u Par navrata je zavrsila na hitnoj, poslana je iz doma na kontrolu u bolnicu(gastroskopski pregled), bio je potreban pratitelj jer je ona slijepa I nepokretna, DA bi tamo trazili potpis socijalnog skrbnika, buduci muz to nije, moje pitanje je gdje se to vadi I cemu sluzi I DA li je to zakonito, moj muz jedini moze biti jer 2brata ni ne zive tu, hvala svima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 38 minuta, gianna je napisao:

Oni kazu da je to ukinuto jos 2014 i da je trazenje istog samovolja bolnice (radi se o bolnici u Dubravi)

Iskreno, ni meni nije jasno zašto traže taj potpis, jer iako je osoba s oštećenjem vid nema zapreka da ista ne bi stavila svoj potpis. Također, nepokretnost (invalidnost) nema nikakve veze s ovom temom. Centar za socijalnu skrb po službenoj dužnosti predlaže Sudu pokretanje postupka za lišenje poslovne sposobnosti, kada ocijeni da punoljetna osoba zbog duševnih smetnji ili drugih uzroka nije sposobna brinuti se o osobnim potrebama, pravima i interesima ili ugrožava prava i interese drugih osoba o kojima je dužna skrbiti. Tako da po navedenom, ne vidim razlog za skrbništvo svekrve.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija