Jump to content

Stradali pjesak


dansekzeljka

Preporučene objave

Otac mi je stradao kao pjesak u prometu prije godinu i pol i do sada nema nikakvog suda niti odstete,nesposoban je za rad,imao je u tom trenu ugovor na odredenu i morao na bolavanje,i normalno ugovor nisu produzili. Hodamo stalno oko doktora,sve to traje i traje. Naime kada se je dogodila nesreca mi smo bili svjedoci mome ocu kada je puhao alkotest,a suprotna strana ga je puhala u tajnosti,ocite su nepravilnosti,vozac ima niz kazni i poduvjetnom je bio kada se to dogodilo,nemoguce da ni dan danas nema nista,u nasem kraju su oni malo veci ljudi,koji imaju veze, ŠTO PODUZETI? Moze li mi tko preporuciti kakvog odvjetnika da pomognem ocu,ovo je zaista ovdje nemoguca misija?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Predlažem da prvo ispitate činjenice i prikupite svu raspoloživu medicinsku dokumentaciju. Npr., moguće je da je proveden prekršajni postupak protiv okrivljenika, a da oca nisu zvali zato što je okrivljenik na prvom ročištu priznao. Što se tiče naknade štete zbog prometne nezgode, to morate pokrenuti sami protiv vozačevog osiguravajućeg društva, ako imate podatke o tome. Predlažem da prikupite medicinsku dokumentaciju ako je liječenje završeno i uputite odštetni zahtjev osiguravajućem društvu pa ćete vidjeti što oni kažu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija