Jump to content

Koncesijska odobrenja na pomorskom dobru


Gaun

Preporučene objave

Pozdrav,

vlasnik sam obrta za ugostiteljstvo i na plaži (pomorsko dobro) svake godine dobijem koncesijsko odobrenje za objekt jednostavnih usluga u kiosku (6m2) te izvan tog kioska imam nekoliko visokih stolova bez stolica. Problem je u tome što ove godine iz lokalne samouprave tvrde da su po nalogu županije morali slikati svaku lokaciju te istu izmjeriti ( također su od ove godine povisili cijenu koncesije, meni je navodno ostala ista cijena jer imam mali kiosk od 6m2) i sve što nije kiosk dodatno naplatiti kao terasu 600kn po m2 za što su me tražili da podnesem zahtijev a ako ne da će taj prostor dati u koncesiju jednoj osobi koja traži prostor za svoj štand. Ja sam odbio podnijeti zahtijev za terasu jer sam do sad imao nekoliko visokih stolova bez stolica    za što sam između ostalog dobio minimalne tehnički uvjete te samim time to po definiciji nije terasa koja podliježe takvom plačanju ako se ne varam a ako taj prostor daju nekom drugom u koncesiju ja gubim prostor sve su bilo ti moji visoki stolovi i samim time gubim pravo koje mi je od strane istih dato prije nekoliko godina kad sam prvi put dobio koncesijsko odobrenje. Molim vas za savjet što sad napraviti?!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim da Vam je jasno da ste trebali podnijeti zahtjev za terasu, pa bili na njoj visoki ili niski stolovi, jer sad Vam se dogodilo to što se dogodilo. Možda možete ići žalbom na dodjelu koncesije Vaše terase trećoj osobi, ali morali biste pratiti i znati kada je i kome koncesija dodijeljena, a nisam sigurna da to možete znati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija