Jump to content

Alimentacija


Cbr600rr

Preporučene objave

Pozdrav ekipa, moje iskustvo!!! 

Godinama ne primam alimentacije jer " se nema od kuda skinuti" sve do nedavno kada sam dobila poziv iz ureda da dođem na sastanak, bila ....odvjetnika nema, tajnica ni uruči nejasan dokument i kaže poručio je da ovo proučite i javite mi se.. zakaže drugi termin! Nisam bila lijepa, sama idem u FINU I Pokažem to i molim da mi kao skrbniku izdaju točan podatak koliko je zapravo novac sjelo na račun odvjetnika, znači sve je sjelo davne 2014. God ,a ja ništa nisam dobila, odvjetnik to osporava, nema on pojma kao o ničemu pričam i skreće temu na moj j privatan život, ....nikakav novac nije sjeo, a ja sve crno na bijelo iz fine!  Poduzela sam sve moguće, e g sada  samo nebo zna koja su mi prava i kada cu dobiti taj novac!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 55 minuta, Cbr600rr je napisao:

kada sam dobila poziv iz ureda da dođem na sastanak, bila ....odvjetnika nema, tajnica ni uruči nejasan dokument i kaže poručio je da ovo proučite i javite mi se..

O čijem odvjetniku govorite, svome?

Prije 56 minuta, Cbr600rr je napisao:

sama idem u FINU I Pokažem to i molim da mi kao skrbniku izdaju točan podatak koliko je zapravo novac sjelo na račun odvjetnika,

Na osnovu koje ovršne isprave je provedena naplata? Zašto su uplate uopće išle na račun odvjetnika?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Predlažem da ako se radi o Vašem odvjetniku, odmah svom odvjetniku otkažete punomoć, sa "crno na bijelim" iz FINE odete u općinsko državno odvjetništvo podnijeti kaznenu prijavu, te da istovremeno pisano podnesete disciplinsku prijavu protiv odvjetnika Hrvatskoj odvjetničkoj komori, te od Komore zatražite podatak gdje je odvjetnik obvezno osiguran od profesionalne odgovornosti da Vam osiguravajuće društvo isplati sav novac koji je odvjetnik zadržao za sebe. Ako se ustanovi da je odvjetnik kriv da je iz namjere zadržao novac za sebe, svojim zastupanjem Vam je prouzročio štetu i osiguravajuće društvo će Vam isplatiti sav iznos.

Vrlo je čudno da nikad od bivšeg supruga niste dobili informaciju da on redovito uplaćuje ili da je sve uplatio, no pretpostavljam da je to moguće.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Već učinjeno sve prije 14 dana !!!! No nikakvog još odgovara ni od kuda!!! Teško je sada pisat i o situaciji bivšega supruga koji je dan danas alkoholicar, u to njebih ulazila  sada! To nije tema , bitno je da ja imam svu dokumentaciju koja je poslana na odvjetničku komoru

uređeno: od Cbr600rr
Nadopuna
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija