Jump to content

Podjela kuće dva brata


Lifty420

Preporučene objave

E ovako probat ću što kraće, znači kuća podjeljena na tri stana : prizemlje kao jedan stan i 1. kat podjeljen na dva stana od kojih je jedan veći (moje trenutno mjesto stanovanja) i jedan manji koji stoji prazan tu su prije živjeli roditelji.
Brat ima cijelo prizemlje za sebe koje je od prilike veličine kao i 1. kat. E sada ja hoću da se kuća dijeli po pola gdje svako dobiva i prizemlje i kat znači spreman sam ustupiti prazan stan na 1. katu u zamjenu za isti prostor u prizemlju ispod moga stana. Naravno kako to inače biva kod nas brat glumi majmuna i želi preuzeti taj praznistan na 1. ka tu bez da meni ustupi iakakv prostor zauzvrat. Podnesen je zahtjev kod odvjetnice za tu podjelu preko suda da sud odluči ali čini mi se da nju boli brga za to nema nikakvih novosti a to već traje godinama kako mogu ubrzati postupak te podjele da dobijem šta mi pripada jer zakonski kuća ide kvadraturom na dva jedna dijela šta ne?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija