Jump to content

Ugovoreni projekt Zaželi


TZZAI

Preporučene objave

 

Poštovanje, tata i ja živimo sami u seoskoj kući. Tata ima 66g., 60posto invalid na noge- koristi povremeno štake, srčani je bolesnik. Ja imam 37g., gluha sam, slijepa na jedno oko, u kolicima sam – koče me 70ak tumora – parana. Nedavno smo preko projekta Zaželi dobili pomoćnicu, ugovor potpisan na 2g. U četvrtak je, bez najave pa ni pozvonila na vrata, u kuću ušla voditeljica projekta. Ja sam bila ispod tuša, ostavili su me zbog gosta, sve je bilo sklisko I skoro sam pala sa stolice na pločice. Došla je voditeljica projekta s ugovorom da nam oduzimaju pomoć jer ima potrebnijih. Traži da tata to potpiše kao i papir da je radnca kod nas radila 4 sata u danu, a bila je samo po 2h. molim Vas pravni savjet, hvala.

Ja bih pomoć iz potpisanog Ugovora ali nakon ispada s ovom ženom hoću drugu osobu jer je ova bezobrazna – ni ne zna moje ime, a radila je što je htjela tj rovarila kao da je doma, a meni je odbrusila – to što vam radim to je bila moja dobra volja koju više nemam - to mi je napisala kad sam ju vidjela zadnji put, i onda je drugi dan nazvala tatu i rekla mu je da se ne može dići iz kveta i da neće doći, i djetetu jasno što je.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija