Jump to content

Kombi zaklanja preglednost


Anoniman1

Preporučene objave

Uglavnom pored dvorišta di je zgrada uz cestu ima jedan zidic. E sad pored tog zidića stoji kombi koji zaklanja preglednost točnije kada izlazimo iz dvorišta ne vidimo jel ide ko po cesti sa  desne strane. Eh sada me zanima jel se može kako to anonimno prijavit ili se treba biti uz vozilo to. Čitao sam po internetu ako se zove pauk da onda moramo čekat pored vozila da oni slikaju sve kako zaklanja preglednost i ostalo ,ali po meni onda to baš nije anonimno jer ako slike vidi vozač kombija ako je neki divljak može radit probleme.

Ili bi i u slučaju zvanja policije trebalo  ih čekat pored kombija i objasnit im što je sporno s kombijem? Ili ih se može samo nazvat reć adresa i reg tablice kombija, pa da oni pozovu pauka ili eventualno kazne vozača ukoliko  ga pauk nebi mogao dić jer su mu kotači blizu zida.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
, drot13 je napisao:

Pogledaj ZSPC, čl. 82., čl. 83. i čl. 84., kako bi vidio što je kod parkiranja zabranjeno i za što se može premjestiti vozilo, jer sama činjenica da on tebi smeta za preglednost kad izlaziš iz dvorišta ne spada nužno u te odredbe.

https://imgur.com/a/gqOvndE 

Tu na drugoj slici di je zelena strelica je otprilike ulaz u dvorište. Ne mogu procjenit jel krši išta od navedenog. Jedino što zaklanja preglednost tj desnu stranu kad se ide izvan dvorišta, kao što se vidi na prvoj slici.

uređeno: od Anoniman1
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija