Jump to content

Susjedska prava


igorbjelovar

Preporučene objave

OVAKO ZIVIMO U SKLOPU KUCA (KUCE U NIZU ).TAKODER IMAMO PRAVO KORISTENJA KOLNOGA I PJESACKOGA PROLAZA,E SADA TU DOLAZI ONO PRAVO SUSJEDA CIJA JE KUCA PRVA NA PARCELI POSADILA JE DRVO STAVLJA CIGLE UZ RUB PUTA POSADILA JE CVJECE STO DA NAPRAVIMO KADA DODE POLICIJA MAKIVA STVARI CIM SE POLICAJCI MAKNU OPET SVE PO STAROME A STO JE NAJ BOLJE NIJE NI VLASNICA PUTA NEGO VLASNIK KUCE ISTO KAO I JA. HVALA VAM UNAPRIJED

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Premješteno u odgovarajući PF Stvarno pravo, pošto mi se čini da se u Vašem upitu radi o susjedskim pravima, odnosno pravu nužnog prolaza. Isto tako Vas molim da ubuduće ne pišete velikim slovima jer se to po forumskom bontonu smatra vikanjem.

Gdje je susjeda posadila drvo, na putu, gdje je posadila cvijeće? Veliko je pitanje sadi li ona na svome ili na putu, s obzirom na među. Ako ona smeta zajednički suposjed prava služnosti puta za sve stanare, onda je se može tužiti za smetanje posjeda s utvrđenjem da je posjed smetala, da se dužna ubuduće uzdržati od smetanja i da je dužna sve vratiti u prethodno posjedovno stanje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija