Jump to content

Oduzeta vozačka i polaganje druge kategorije


kL_ZGB

Preporučene objave

Poz svima,

imam pitanje na koje nikako nemogu naci odgovor guglajuci i citajuci zakonike, pa se sjetih obratiti se ovdje. S obzirom da su mi ljudi s ovog foruma pomogli sa pitanjima vec nekoliko puta, nadam se da cu i ovaj put imati srece.

Ovak, meni je oduzeta vozacka B-kat. jos prije nekih 9-10mj. a mozda i vise. Imao sam vise prekrsaja, na neke sam se zalio, ali na kraju mi je vozacka oduzeta na 3mj, pa je u medjuvremenu jos jedna zalba zavrsila potvrdom presude, pa je to bilo oduzimanje na jos 3mj. dok je vozacka jos bila oduzeta, pa sam cekao da se sve to spoji, pa da ostane dok se sve ne rjesi i uglavnom sve to je vec odavno proslo. Ali, tu je sad problem, s obzirom da imam jaaako puno neplacenih kazni, vozacku nemogu dobiti, a koliko sam shvatio nema nikakve mogucnosti otplate na rate. Tu se ipak radi o nekoliko desetaka tisuca kuna, tak da to nemrem nikako platiti odjednom. Barem ne trenutno.

Ja bi sad zelio polagati za motor, neznam jel to jos uvijek A-kat. otkad su sve to izmjenili, al nije ni bitno. Ono sto mene zanima je to, ako ja sada polozim i odradim lijecnicki, platim sve biljege i sl. dali cu ja dobiti tu vozacku samo sa tom kategorijom za motor, ili mi je uopce nece htjet dat, bez obzira na kat., dok ne platim sve kazne.

Pitanje je malo zeznuto i molim da mi odgovori netko tko je stvarno upucen i dovoljno informiran, a ne na temelju pretpostavki, ili logike. Nisam zvao u niti jednu PP do sada, misleci da mozda netko ovdje zna odgovor.

Unaprijed zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma čak i da nisu upisane sve, opet ih je dovoljno puno da nemam toliko za platiti, jer kad sam zadnji put tražio ispis u heinzlovoj, a to je bilo prije cca. pol godine, kad je krenulo printat, dva papira sam dobio i još tada sam imao desetak kazni “vrijednosti” 15ak hiljada kuna..tak da niš od toga, al hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija