Jump to content

Poljoprivredno zemljiste na moru


slaslasla

Preporučene objave

Postovani .Imam u planu kupiti jeftino poljoprivredno zemljiste na moru .Dvoumim se izmedu 2 zemljista 1.je poljoprivredna parcela blizu mora oko 500 metara kvadratnih uz put i blizina kuca ili drugo malo veca kvadratura isto blizu mora ali posadene masline i pise da ima voda na zemlji.Pitanje je sto trebam napravit da bih imala pravo staviti kamp kucicu ili mobilnu posto sam citala da se to nesmije na poljop.parceli?pogotovo u sezoni. Drugo pitanje koliko bi to kostalo?

uređeno: od slaslasla
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prema važećim odredbama kamp ili mobina kućica se može legalno postavljati u kampovima. Postavljanjem na privatno zemljište, posebno na duže vrijeme ista gubi svoju svrhu mobilne te se smatra građevinom za koju je potrebno ishodovati dozvole. No, kako govorite o blizini mora moguće je da se radi o Zaštičenom obalnom području na kojem nije dozovljena gradnja stambenih objekata, iznimno da, u slučaju baš u propisanoj veličini čestice (2h ili više) i nekakove djelatnosti u smislu OPG-a i sl.   

Gdje se čestice nalaze i što se može graditi ili postavljati možda bi ste najbolje saznali u upravnom odjelu za prost.uređenje i gradnju JLS. Ali čim je kako navodite jeftino, sumnjam da je moguća ikakova gradnja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija