Jump to content

Poništenje natječaja u državnoj ustanovi


taraxacum

Preporučene objave

Pozdrav... 

Ne mogu naći točnu informaciju pa evo molim za pomoć. Prije nekoliko dana izašao je natječaj u državnoj ustanovi te me kontaktirala zaposlenica Zavoda za zapošljavanje da me obavijesti kako sam ja najbliža osoba prijavljena na Zavod koja ispunjava uvjete za natječaj. Dan nakon toga, natječaj je nestao sa stranice HZZ-a. Nazvala sam tu istu gospođu, a ona mi je rekla da je ravnatelj ustanove došao i zatražio poništenje natječaja jer nije provedena sistematizacija radnih mjesta te će nakon toga ponovno raspisati natječaj. Nigdje nije objavljeno da je natječaj poništen, ni na stranici HZZ-a, ni na stranici dotične ustanove. Zanima me je li to legalno, na takav način "poništiti" natječaj te moraju li oni uvažiti moju prijavu na natječaj s obzirom da isti nije javno poništen?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vezano za namještanje, tu ne možete puno napraviti. Ali zato možete čekati ponovnu objavu natječaja i dobro proučiti pod kojim uvjetima je objavljen tj. je li u skladu sa sistematizacijom radnih mjesta, kao i da li je sistematizacija radnih mjesta iz Pravilnika o radu poslodavca odnosno Pravilnika o unutrašnjem ustrojstvu u skladu s zakonom, kolektivnim ugovorom Itd 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija