Damir1986 objavljeno: 12. kolovoz 2019. Dijeli objavljeno: 12. kolovoz 2019. Postovani, jedno pitanje, mada ne znam ni sam, ima li smisla pitati. I jesam li pogodio grupu Sada punim 10 godina kako su mi pokušali provaliti u auto. Razbijeno leptir staklo, pokidane lajsne i lim na vratima oko prozora, izgrebana limarija na vozilu (šteta je bila cca 6000 kn). Prvo je dosla temeljna policija, kasnije inspektor, a zatim i krim policija, koji su pronasla boju alata s kojim je čupan lim, otiske na staklu (koji odgovaraju polozaju ruke pri provaljivanju), znaci nisu od suvozača. Nikada nisam dobio nikako rjesenje, ili odgovor policije sto je bilo sa slucajem. Dok sam uredno za bicikl dobio pismo gdje pise da je potraga otisla u zastaru. Znam da je kasno i za privatne tužbe, vjerojatno se radilo i o narkomanu... Da li se moze provjeriti zasto nisam nikad obavjesten o ishodu istrage? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 12. kolovoz 2019. Dijeli odgovoreno: 12. kolovoz 2019. Možeš u policijskoj postaji provjeriti kako je to završilo, ali da je bilo nekog rezultata, javili bi ti... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.