uvjeti korištenja ne vrijede za sve Trzisni uvjeti ne vrijede za sve
-
Slične teme
-
objavio dalmatien
Pozdrav svima. Zanima me može li firma d. d. u likvidaciji prodati svoju nekretninu, stan sa urednim vlasničkim listom bez tereta i plombi. Unaprijed hvala na odgovoru.
-
objavio Ivanbabic257
Pozdrav
Sa 30.04.2019 pokrenuto je brisanje društva iz sudskog registra zbog nektivnost sad bi htjeo ponovo aktivirati firmu tj otvoriti novi posao pa me zanima šta mogu poduzeti da firmu maknu iz postupka brisanja hvala
-
objavio lara20
Pozdrav!
Ovak, u 3.mj 2019. otvaram butik. Zanima me da li roba po zakonu mora obavezno biti negdje upisana na koji nacin i gdje je kupljena i koliko placena?
Da pojasnim, pronasla sam u BIH covjeka koji zatvara ducan jer odlazi u Njemačku raditi, i prodaje sve po jako smijesnoj cijeni, pa sam mislila robu kupiti vec sada od njega i kasnije ju staviti u ponudu trgovine da ne placam isto 5x vise jer ce me otvaranje i onako previse kostati.
Bi to tako moglo funkcionirati ili ipak ne?
-
objavio davoristra
Pozdrav
Vlasnik sam apartmana kojeg iznajmljujem ali bi proširio ponudu na iznajmljivanje jednog plovila i jednog kampera koje bi koristio i u privatne svrhe kad su termini slobodni.
Kako da realiziram moj naum? Moram otvorit nekakvu firmu ili?
Inače sam stalno zaposlen te bi to i tako ostalo.
Hvala vam unaprijed na pomoći.
LP
-
-
Temu posjetio 0 korisnika
No registered users viewing this page.
-
Online korisnici
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.