Jump to content

Rebelwithme

Preporučene objave

Pozz,

Trebam savjet; kakve šanse imam za privatnu tužbu protiv jedne digitalne platforme za taksiranje, ako se ne poštuju pravila igre za sve. Konkretno radi se o reklami za vozila, nema uvjeta kao ocjena vozaca, da bude nešto kao kriterij, nego se radi da se reklama veže uz registraciju vozila. Napomena jest ako auto ima traku na vratima da se to prije najavi, da se pripremi manja naljepnica. Problem je što nisam direktno prijavljen, nego vozim preko njihovog partnera, a niti tamo nisam prijavljen, poanta je da neki vozači sa istim autom, marka i model koji rade za tog partnera imaju reklamu a ja ne mogu imati istu, bez ikakvog objašnjenja zahtjev mi je negiran. Želim tužiti tvrtku za nepoštivanje tržišne utakmice, gdje nismo svi isti, kao primjer želim navesti da se ista tvrtka navodno zalaže za ravnopravnost, anti-diskriminaciju, sve ono što se treba lijepo "zapakirati" u poslovanje tvrtke koja radi u 21stoljecu, da to lijepo izgleda u javnosti i medijima, a u praksi je drugačije.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 5 tjedna kasnije...

Problem je što digitalna platforma ne posluje u Hrvatskoj preko svoje centralne kompanije, nego preko svojih partnera. Ipak, možete prigovoriti sukladno njihovim internim pravilima, ali se bojim da postupak radi eventualne diskriminacije ili naknade štete nećete moći voditi po hrvatskom pravu, ako uopće.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija