Jump to content

Rentanje automobila


roby101

Preporučene objave

Lijep pozdrav

Dakle imam specificnu situaciju. Bookirao sam online auto na stranici jedne rent a car kuce na nekih 20 dana za, mene sokantnih, 2000kn. Bez depozita. Zasto sokantnih? Pa necu navesti o kojem se autu radi no reci cu da mu je 'normalna cijena' 1000-injak kn po danu. Dakle, ocigledno je greska u sistemu, no to nije ono sto mene zanima jer booking je prosao plus konfirmacijski mail sa referentni brojem bookinga je uredno stigao i tu je ponovno navedena cijena, 2000 kn. 

Dakle za ocekivati je da ce netko nekada shvatiti gresku i obavijestiti me da 'ne bu to tako islo!' i da dugujem jos valjda 20000 kuna' 😄 Mene zanima da li je potvrda bookinga i refer. broj bookinga nesto kao ugovor kojeg ako se raskine svojevoljno s njihove strane, s cim se ja ne slazem jer meni 2000 kuna odgovara, podlaze penalima, tj kakva su mi prava, da li mogu ista izvuc iz toga? Zahvaljujem unaprijed 😎

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija