Jump to content

NALET NA ŽIVOTINJU


mirko2538

Preporučene objave

Poštovani, imao sam nalet na životinju s vozilom imam ugovorenu kombinaciju nalet na životinje u Croatia osiguranju. postupio sam prema uvjetima pozvao policiju koja je napravila zabilješku,životinja je pobjegla ali su ostale dlake na vozilu.Policija je sve opisla navela kako sam rekao i izuzela dlake s vozila, na kraju zapisnika policija je navela da ne postoje materijalni tragovi kojim bi sa sigurnošću utvrdili mjesto,vrijeme i dinamiku oštećenja vozila, te mi je zbog toga osigranje otklonilo štetu.Životinju nako što sam udario ona je pobjegla pa na cesti nema tragova ali se na vozilu sve vidi-.Pozvan je bio i lovnik koji je pretražio okolo ali životinja nije nađena , molim informaciju kako dalje postupiti smatram da sam napravio sve što je bilo potrebo. U uvjetima je navedeno da ne pokriva osiguranje izbjegavanje životinje , a ovo je bio normalni nalet na životinju odnosno životinja se zaletjela meni u bočni dio vozila.Molim savjet Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, sivko je napisao:

Treba se žalit jer nije bitno da li je divljač pronađena.Napisali su na kraju tako jer je očito da nema tragova kočenja,ali ih u određenim situacijama ni ne mora bit.

Neću u detalje zašto su kraj tako napisali.

Poštovani molio bi detaljnije pijašnjenje ako može udarac je bio bočno u vrata i blatobran s lijeve stranje dakle nisam udario životinju nego ona mene i nema tragova kočenja ni ičega na cesti jer je životinja pobjegla sporo sam vozio možda 50

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Onda žalba na rješenje (ili kako se već zove) da se šteta neće isplatit.

A oni su se bazirali na zapisnik policije da se ne može točno utvrdit mjesto i vrijeme nezgode.Nemam pojma zašto su tako napisali jer u masi slučajeva životinju se ne pronađe ali je obično udar u životinju pa postoje tragovi od vozila što je znak gdje se nezgoda dogodila.Mogao bi tu bit i potreban odvjetnik.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija