Jump to content

POVRAT POREZA


profi

Preporučene objave

To bi vam najbolje odgovrio financijski savjetnik, no ovako općenito vjerovatno niste jer se radi dohotku od nesamostalnog rada za koji niste obvezni podnijeti poreznu prijavu te ne vjerujem da ste imali kakav osobni odbitak koji nije korištan a naosnovu kojega bi bilo povrata poreza. Također, rok za predaju prijave je bio do kraja veljače ove godine.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 22 sati , profi je napisao:

Poštovani imam pitanje, Bio sam zaposlen u jednoj firmi u kojoj sam bio prijavlje na 10000,00 kn bruto,dobivao sam osobni dohodak neto 6600,00kn zaposlen sam bio od 01.01,2018 do 14.12.2018, zanima me dali sam ostvario pravo na povrat poreza.

Hvala. Ivan

Povrat poreza za 2018 godinu vrši se automatizmom kroz tzv 'poseban postupak' za građane. Trebate poći u nadležnu ispostavu i vidjeti imate li pravo ili ne. Nema smisla da to sada računamo kad je to tamo gotov podatak iz kompjutera, bez mogućnosti pogreške. Može se i izračunati, ali dali ste premalo podataka, pa je daleko jednostavnije da pođete tamo ili da pošaljete upit: 

https://www.porezna-uprava.hr/kontakti/Stranice/Pišite-nam.aspx

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija