zao objavljeno: 21. kolovoz 2019. Dijeli objavljeno: 21. kolovoz 2019. Prema kojem članku Zakona o provedbi Uredbe EU-a o elektoničkoj identifikaciji i uslugama povjerenja ..... (Narodne novine br.62/17), koji je na snazi od 8.srpnja 2017., sam obvezan davati elektronički potpis Hrvatskoj pošti ili nekoj banci? Drugo pitanje: mogu li sukladno članku 14. stavku 1. navedenog zakona zatražiti od Hrvatske pošte (ili od banke) da mi prestane tražiti moj elektronički potpis, odnosno što znači "certificiranje" iz navedenog propisa, jer pojmovi u tom zakonu nisu objašnjeni, a tzv. "certificiranje" se nigdje prije ne spominje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 26. kolovoz 2019. Dijeli odgovoreno: 26. kolovoz 2019. Certifikate za elektroničko potpisivanje, koliko mi je poznato, izdaje FINA, tako da pretpostavljam da takav certifikat morate tražiti od FINE. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zao odgovoreno: 26. kolovoz 2019. Autor Dijeli odgovoreno: 26. kolovoz 2019. (uređeno) Kome treba certifikat da bi elektronički potpis imao pravnu snagu, meni ili Hrvatskoj pošti (odnosno, banci). Napomena: ja želim da mi prestanu tražiti elektronički potpis, jer im se želim potpisivati samo na papir. uređeno: 26. kolovoz 2019. od zao Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.