Jump to content
 1. Ruby_Danderfluff

  Ruby_Danderfluff

 2. drot13

  drot13

 • Similar Content

  • objavio sale12
   Poštovanje
   Ukoliko znate odgovor trebam savjest.

   Prije dva mjeseca zatražio sam od jedne tvrtke koja se bavi izrada web stranice.
   Kako je bilo dogovoreno da izrada stranice treba 14 radni dana ili čak i mjesec dana, ali to je prošlo i više sad je već dva mjeseca a izrada je krenula  od 28.1.2020.
   Kako sam ih ponovo zvao i pitao kad će biti portal oni i dalje govore da će biti i da treba vremena, a prije toga su me obavijestili da je portal gotov  ida će mi poslati da vidim, kad ono i dalje nema portala a plaćeno je te sam dobio i račun i potpis.
   te tvrtke.
   Pa me zanima točno koliko traje izrada web stranice i dali imam pravo tražiti povrat novca od njih ? Jel usluga nije odradite a sad će kraja mjeseca biti a od portala još  ništa.
   Što poduzeti i dali mogu negdje naći o tome zakon i drugo? Može vas odgovor hvala.
    
    
  • objavio Chevap
   Poštovanje,
   Imam pitanje vezano za autorska prava:
   dok sam radio kod bivšeg poslodavca koristio sam njegovu fotoopremu za izradu fotografija. radio dizajn za letke, brošure, vizitke, itd... Nigdje u ugovoru o radu ne piše da je on vlasnik onoga što ja napravim. U ugovoru o radu piše samo koliko moram radit, koja je pozicija itd..
   Sad me zanima Vaše mišljenje , da li ja kao autor mogu njmu reći da makne sav fizički i online materijal  te da ga ne može koristiti bez mog dopuštenja. 
   Uzmite u obzir da sam bio ko informatičar te da nisam bio ni profi fotograf ni dizajner, nego eto dopalo me i to. Zante ono dobar si pa eto ti posla.
   Koliko sam skužia to su moji autorski radovi : 
   http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2017_06_62_1432.html
 • Online korisnici×
×
 • Napravi novi...