Jump to content

Rjesenje o invalidskoj mirovini


Tincha246

Preporučene objave

Pozdrav!! Pisem u ime svoje majke. Na prijedlog ljecnika opce prakse predala je papire za invalidsku komisiju, tamo su joj pregledali papire ne bas sve i otpustili je sa rijecima da je ona u fazi ljecenja i da joj je bolje biti na bolovanju jer ce joj primanja biti veca. Stiglo je rjesenje u kojem pise da joj se ne priznaju nikakva prava iz mirovinskig osiguranja na temelju djelomicne, smanjene, preostale ili potpune radne sposobnosti. Doktorica opce prakse se smije rjesenju i tvrdi da se nema smisla zalit... E sad ona je operirala jajovod pa je operirala koljeno, pa doljni dio kraljeznice, vratnu kraljeznicu gdje ima i implatante, operirala rame zbog spinalne rupture rotacione mandete, operirala karpalne kanale, odstranjena joj je zucna kesa znaci ima 7 operacije uz to je tlakas, alegicar, asmaticar boluje od reumatoidnog artitisa i na kraju zarazena je tbc virusom od kojeg se trenutno ljeci... Na komisiju su se usredotocili na operaciju koljena i na to da je u fazi ljecenja od reumatoidnog artitisa i tbc-a.... Moje pitanje je dal se isplati zalit il koji da daljni korak napravi? Jer ako nju posalju radit ona nema pravo cak ni za lakse radno mjesto a eto jucer i danas bila na injekcijama jer ne moze hodat..Unaprijed zahvaljujem na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Odluku o tome je li ili nije Vaša majka privremeno nesposobna za rad donosi njezina liječnica opće prakse. Što liječnica kaže, hoće li je držati na bolovanju i dokle? Očigledno je da šanse za invalidsku mirovinu po mišljenju komisije nema, iako ako nije istekao rok za žalbu, možete se žaliti, nemate što izgubiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija