Jump to content

Dvojno vlasništvo stana


32snježana

Preporučene objave

Prije tri godine sam se razišla od ne vjenčanog supruga radi teškog alkoholizmu i ugrožavanja života našega zajedničkog djeteta u alkoholiziranih stanju. Ne plača mi alimentacije i radi na crno pa se ne mogu naplatiti putem ovrhe. Ja sam sa djetetom podstanar što mi je neizdrživo radi male plaće a on živi u stanu koji je u vlasništvu 1/2 pola je vlasnik on a pola naš sin. Stan se ne da podijeliti na pola pa da svatko živimo u svome dijelu a živjet u istom stanu mi je moguće jer je ugrožena djetetova sigurnost. Da li ja imam kakvo pravo ga deložirati da bi dijete živjelo u svome? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako razvrgnem suvlasnički zajednicu šta se tada događa. Stan ide na prodaju ili.??? Jer sam dobila i prijedlog da tražim ovrhu nad nekretninom. Ali u tom slučaju se stan prodaje. Djetetu idu novci za njegovu polovicu, meni se isplaćuju zaostatci alimentacije. Ali ja nebi da se stan proda. Jer ne bi dobili dovoljno za kupovinu drugog stana a ostaviti dijete bez nekretnine koja će i tako u budućnosti biti njegova pošto je jedini nasljednik mii nije opcija. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat, 32snježana je napisao:

Ako razvrgnem suvlasnički zajednicu šta se tada događa. Stan ide na prodaju ili.??? 

Da, osim ako jedno od vas dvoje nema iznos da isplati drugom njegovu polovicu stana.

prije 1 sat , 32snježana je napisao:

Jer sam dobila i prijedlog da tražim ovrhu nad nekretninom. Ali u tom slučaju se stan prodaje. Djetetu idu novci za njegovu polovicu, meni se isplaćuju zaostatci alimentacije. Ali ja nebi da se stan proda.

Tako je, a prema navedenom ovo Vam je jedina opcija da naplatite dug.

prije 1 sat , 32snježana je napisao:

Ali ja nebi da se stan proda. Jer ne bi dobili dovoljno za kupovinu drugog stana a ostaviti dijete bez nekretnine koja će i tako u budućnosti biti njegova pošto je jedini nasljednik mii nije opcija. 

Pripazite na mogućnost da ovakav čovjek ne bi dugovima opteretio svoju polovicu stana, pa da ne bude ništa od nasljedstva. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U alkoholiziranih stanju ( a alkoholiziranih je svaki dan) kuhao i zaspao došlo je do eksplozije u stanu dok je dijete bilo doma. Nakon toga je socijalna dala tri izbora ili će on prestati pit ili moram skloni dijete na sigurno ili će ga oduzet pa oni stavit na sigurno. Prestao je piti na par mjeseci i ponovo počeo. I opet zaspao pijan podgrijavajuči večeru sva sreća došla sam uskoro doma pa je samo lonac zagorio. I tada sam našla stan i od selila sa djetetom. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija