Jump to content

Alimentacija


Ivek88

Preporučene objave

Postovani.

Rastavljen sam otac dvoje djece i placam alimentaciju 1000 kn za svakog.U vrijeme kada djeca provode vrijeme kod mene majka mi ne salje nikakvo rublje.U razg s njom tumaci mi kako je to moj problem sto ce oni nositi kod mene.Kaze da je njezina obaveza poslati jaknu ,tenisice , ruksake...a da ja moram imati svoje gace ,carape,majice i hlace.Obiteljsku zakon clanak 314 kaze da alimentacija pokriva potrebe skolovanja ,odgoja,zdravstvene zastite,ODIJEVANJA itd...Međutim iscitavajuci zakon kao sto dijete ODIJEVA JAKNU tako i odijeva gace ,carape,majice i hlace pa mi to bas nije jasno..htio bi da mi netko to objasni jer ne zelim ulazit u raspravu s njom ne spremanBio bih zahvalan da minetko to malo pojasni.

LP.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nema se ovdje što objasniti, majka se inati preko djece. Ispravno tumačite svrhu alimentacije. Možete upozoriti majku da ovakvim postupanjem radi štetu djeci, možete sami kupiti potrebno za djecu, pa to imati kod sebe ili možete zadržati robu koju ona idući put pošalje, pa ćete imati potrebno kada djeca opet dođu kod Vas. I naravno, uvijek se možete obratiti nadležnom CZSS i tražiti njihovu savjet u slučaju budućih istih ili sličnih postupanja na štetu djece.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija