Jump to content

Uznemiravanje, provokacije


tonybaraba

Preporučene objave

Postovani !

Nicim izazvan susjed udara kamen nogom u mom pravcu.Nakon prijave policija kaze nema osnove za prekrsajni progon iz razloga sto se ne radi o kamenu vec kamencicu.Da li je prihvatljivo ovakvo ponasanje bez obzira na velicinu kamena.Sto bi Vi napravili.?Prijave policije zbog nepostupanja ili optuzni prijedlog u pisarnicu prekrsajnog suda ? Imam li ja osnove da se zalim na rad policije.

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je nabijanje kamena prema meni drustvenoprihvatljivo ponasanje , kako bi ja trebao reagirati na to. Mozda sa molbom da prestane ili uzvracanjem istom mjerom.Niti mogu niti smijem uzimati pravdu u svoje ruke ali zar to nije posao policije.Pa kakve veze ima velicina kamena ako je razvidno da se radi o provokaciji i napadu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Clan 1 ,6 i 13

 

Potrebno je jos reci da se radi o osobi koja je pokrenula kazneni postupak protiv mene po prijedlogu i ima po vlastitim rjecima smrtni strah od mene.Izvwnraspravno vijece opcinskog suda je dvije godine prema meni odredivalo mjere zabrane pri lizavanja prema njemu.Nakon sto su ukinute poceo me gadati kamencicima pa se ja pitam gdje mu je strah nestao.Nije mene briga sto on provocira vec zelim da institucije isto i konstatiraju.Inace jako dobar manipulator sa dobrim vezama u sistemu samo je to tesko dokazati.Zato i kazem da  ce meni sad natovariti prijavu.To bi mi bio bas gust.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Čl.1 ne može bit prekršen jer nema kaznene odredbe.A za ostala dva člana 99.9% nema uvjeta.

Hodao čovjek,nije podigao nogu kako treba,udari u kamenčić koji se otkotrljao prema tebi.Gdje je tu narušavanje javnog reda i mira? Možda osim tebe još netko vidi.

Neće ti nitko natovariti nikakvu prijavu jer su dužni na poziv doći i utvrdit ima li elemenata prekršaja ili nema.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nije hodao  i nije slabo podigao vec je nabijao kao loptu. Javit cu ti ishod. Ne bojim se ja njihovih a ni bilo kojih drugih prijava .

 

Da je bila obrnuta situacija onda bi dorh digao kaznenu zbog pokusaja nanosenja teskih tjelesnih ozljeda u pokusaju.Ako bi se ja branio da sam hodao i nisam dovoljno digao nogu i onda zapeo za kamen nitko mi ne bi vjerovao. Rekli bi eto sa ciljem izbjegavanja kaznene odvovornosti prica price.On bi doveo i dva svjedoka koji bi rekli da sam nabijao i eto ti posla i zabave.Hvala sivko

 

Dragi Sivko evo jos samo ovo.Jel moguce dignuti kaznenu prijavu protiv neke osobe za prijetnju ako postoji svjedok koji tvrdi da nije cuo da bi bilo tko prijetio.Ostecenik kaze da mu upucene prijetnje.Dorh podize optuznicu nakon sto policija digne kaznenu.Dokazi 1video snimak sa kuce ostecenika 2 iskaz ostecenika 3 nepravomocno zavrsen drugi postupak protiv okrivljenika.

Optuznica nije potvrdena vec 2 godine.Svi u postupku vide kazneno djelo a ja ga ne vidim.Isto kao sto ti tvrdis svi vide ono sto ja nevidim.Dok god institucije ne budu postupale prema svima isto nema pravde za nikoga i sve se moze izmanipulirafi.

Nece on kamenom vise na mene.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 48 minuta, tonybaraba je napisao:

Nije hodao  i nije slabo podigao vec je nabijao kao loptu. Javit cu ti ishod. Ne bojim se ja njihovih a ni bilo kojih drugih prijava .

Ako ste u igri samo vas dva tj.bez svjedoka onda može bit kako sam rekao.1:1.

Ako nije svjedok ništa čuo opet ide 1:1 pa ko bolje sudu objasni.Treba u DO vidjet šta je sa optužnicom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • drot13 je promijenio naziv u Uznemiravanje, provokacije
  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija