Nadal9 objavljeno: 12. rujan 2019. objavljeno: 12. rujan 2019. Postovani,prije pola godine sam optuzen od strane bivseg poslodavca za pronevjeru novca u iznosu od 4600kn.Krivicu sam odmah priznao i novce vratio,ali sada mi je dosla kaznena prijava i poziv na ispitivanje u policiju.Zanima me kakva kaznu mogu ocekivati i da li je potrebno da na ispitivanje idem sa odvjetnikom ili sam.Inace nisam nikada prije bio kaznjavan. Citiraj
sivko odgovoreno: 12. rujan 2019. odgovoreno: 12. rujan 2019. Da li im je DO dalo nalog i da snimaju znat ćeš kad dođeš.Jednostavo sve kažeš kako je bilo i da si lovu vratio.Valjda imaš kakav dokaz o vraćanju love.Nije ti potreban odvjetnik.U najgorem slučaju uvjetno. Citiraj
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 16. rujan 2019. odgovoreno: 16. rujan 2019. Meni se isto čini. Možete se braniti šutnjom, ali ako ste priznali poslodavcu i poslodavac će tako iskazivati na sudu, nećete ništa postići time da poričete, radije priznajte djelo i očekujte kazneni postupak, u kojem će Vas osuditi za to kazneno djelo, najvjerojatnije uvjetno kao što kaže sivko. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.