Jump to content

Pronevjera 4000 kn

Preporučene objave

objavljeno:

Postovani,prije pola godine sam optuzen od strane bivseg poslodavca za pronevjeru novca u iznosu od 4600kn.Krivicu sam odmah priznao i novce vratio,ali sada mi je dosla kaznena prijava i poziv na ispitivanje u policiju.Zanima me kakva kaznu mogu ocekivati i da li je potrebno da na ispitivanje idem sa odvjetnikom ili sam.Inace nisam nikada prije bio kaznjavan.

odgovoreno:

Da li im je DO dalo nalog i da snimaju znat ćeš kad dođeš.Jednostavo sve kažeš kako je bilo i da si lovu vratio.Valjda imaš kakav dokaz o vraćanju love.Nije ti potreban odvjetnik.U najgorem slučaju uvjetno.

odgovoreno:

Meni se isto čini. Možete se braniti šutnjom, ali ako ste priznali poslodavcu i poslodavac će tako iskazivati na sudu, nećete ništa postići time da poričete, radije priznajte djelo i očekujte kazneni postupak, u kojem će Vas osuditi za to kazneno djelo, najvjerojatnije uvjetno kao što kaže sivko.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija