aleeen objavljeno: 13. rujan 2019. objavljeno: 13. rujan 2019. Pozdrav svima! Imam jedno kratko pitanje - ako sam zaposlen na ugovor o radu kod poslodavca na 40h radno vrijeme imam li pravo (i bez znanja sadašnjeg poslodavca, odnosno - npr. i/ili njegovog pisanog odobrenja) sklopiti s gradskim učilištem 5h/tjedno ugovor o djelu, kao vanjski suradnik (predavao bi stručni predmet polaznicima osposobljavanja, a u struci radim i kod trenutnog poslodavca)? po meni ne bi nikakvih problema trebalo biti po tom pitanju, jesam li u pravu? Citiraj
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 16. rujan 2019. odgovoreno: 16. rujan 2019. Trebali biste suglasnost poslodavca, po mom mišljenju. Citiraj
aleeen odgovoreno: 16. rujan 2019. Autor odgovoreno: 16. rujan 2019. U redu, puno hvala na mišljenju! Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 16. rujan 2019. odgovoreno: 16. rujan 2019. prije 5 sati , Ruby_Danderfluff je napisao: Trebali biste suglasnost poslodavca, po mom mišljenju. Također sam istog mišljenja. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.