cikinovak100 objavljeno: 17. rujan 2019. objavljeno: 17. rujan 2019. Poštovani, Radim kao zdr djelatnik u Domu zdravlja i zanima me jeli njihov obračun radnih sati prve i druge smjene ispravan. Prva smjena traje od 7:30-15:00 i tu mi računaju 7,5h prve smjene. Druga smjena traje od 12:00-19:30, a tu mi se računa kao 2h prve smjene i 5,5h druge smjene. Dvije subote po 5h. Nije mi jasno, ako drugu smjenu računaju od 14:00 pa na dalje, zašto onda na prvu smjenu ne primjenjuju jednaka pravila? Suprug radi smjenski posao, također u državnoj službi. On radi 12/24/12/48 i kod njega je to sve regulirano. Hvala! Citiraj
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 18. rujan 2019. odgovoreno: 18. rujan 2019. Smjenski rad je reguliran nekim internim aktom poslodavca, i svaki ga poslodavac može regulirati za sebe, posebno ako je ustanova javne službe, kao što je Vaša. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.