Jump to content

Godisnji odmor, blagdan i slobodan dan


Pravda1234

Preporučene objave

Postovani, imala sam godisnji odmor od 12.8. do 26.8. ove godine. U godisnji mi je pala i Velika Gospa. Inace radim na standu u centru koji je odlucio za Gospu ne raditi. Moji poslodavci su tada odlucili dan Velike Gospe svima racunati kao slobodan dan. Osim toga, i meni si rekli kako mi taj dan racunaju kao slobodan, no misljenja sam da sam zbog tog blagdana u vrijeme godisnjeg, imala pravo na jos jedan dan godisnjeg, te da mi dan godisnjeg nikako nisu smjeli racunati kao slobodan.

Poslodavci, naravno, tvrde da to nije tako. Pa mi Vi, molim Vas, recite jesam li zbog tog blagdana tokom godisnjeg trebala dobiti dan dodatno, pa su me zakinuli za taj dan, ili ne pa je godisnji koji sam imala u redu? 

Hvala svima unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 2 minuta, Ruby_Danderfluff je napisao:

Ako su svima "uzeli" dan godišnjeg, pa i Vama, onda je u redu, po mom mišljenju.

Jedino sam ja bila na godisnjem odmoru u tom periodu. Druge cure nisu radile jer ni centri nisu radili za Veliku Gospu, pa su im to racunali kao slobodan dan iako mislim da ni to nisu smjeli napraviti.

No bitno mi je je li meni oduzet dan godisnjeg prema zakonu, tj. da li poslodavac takav blagdan usred godisnjeg ima pravo racunati kao slobodan, ili je duzan dati jos jedan dan godisnjeg s obzirom da je to blagdan koji je neradan. No hvala na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija