Jump to content

debil00

Preporučene objave

Pozdrav, 

Napravio sam prekrsaj radi koneg moram platit novcanu kaznu. Naime nisam stigao platit u roku od 8 dana 2/3 pa me zanima kolko vremena imam za platit cijelu kaznu prije nego mi dođe neko pismo na kucnu adresu, s obzirom da sam na faksu i roditelji neznaju i volio bih da tako ostane. 

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 20 sati , debil00 je napisao:

Nisam siguran jesam li razumio vas odgovor, znaci ako ne platim u roku 8 dana 2/3 sigurno mi dolazi nesto na adresu?

Koji je sadrzaj kuverte tocno, sto ce pisati?

Kako niste pravovremeno podmirili dug, tako oni sada raspolažu sa ovršnom ispravom. Ukoliko pokušaju naplatu preko Fine tj. ovrhom na novčanim sredstvima, tada će Vas Fina po primitku osnove za plaćanje, obavijestiti o zaprimljenoj osnovi za plaćanje i to na način da će Vam poslati poruku u Osobni korisnički pretinac preko e-Građanina. Nakon upisa osnove za plaćanje u Očevidnik, Fina će Vam otpremiti putem pošte primjerak zahtjeva za izravnu naplatu sa svim podacima o ispravi na temelju koje se provodi izravna naplata.

Međutim, ukoliko nemate aktivnih računa ili ukoliko nemate sredstava za naplatu duga, tada oni sa ovršnom ispravom mogu pokrenuti ovršni postupka preko suda na nekom drugom predmetu ovrhe, i u tom slučaju na adresu prebivališta dobivate rješenje o ovrsi.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija