Jump to content

Rješenje o visini place


brale

Preporučene objave

Pozdrav molim za pravni savjet oko jedne situacije

Zaposlenik sam u zdravstvu u bolnici.

Nedavno je donešen novi Pravilnik i sistematizacija radnih mjesta kojim je moje dosadašnje radno mjesto ukinuto i nakon provedenog internog natječaja imenovan sam na novo voditeljsko radno mjesto.

Rješenjem o plaći za moje novo radno mjesto, predviđen je niži koeficijent nego drugim voditeljima na istoj razini. Svi voditelji imaju istu razinu kvalifikacije. Praksa u bolnici je da sva voditeljska radna mjesta na jednoj razini imaju jednake koeficijente.

Moj slučaj je jedinstven. Niži koeficijent mi je usmeno opravdan vanjskim okolnostima tj raznim pritiscima prilikom sastavljanja rješenja o plaći.

Moje pitanje je da li postoji osnova za traženja pravne zaštite u cilju korekcije koeficijenta prema drugim radnim mjestima iste voditeljske razine, i ako da, kojim putem?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U ovoj uredbi mogu pronaci u clanku 1a Sluzbenici polozaj 1 vrste koeficijent i svoj i drugih voditelja samo pod razlicitim rednim brojevima :-?.

Ne mogu reci  da li je nas pravilnik uskladjen s uredbom ali vidim da se za moje radno mjesto primjenjuje razlicita stavka u odnosu na ostale.

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija