Jump to content

Prekoračenje brzine(DUPLO)


Peric_025

Preporučene objave

Pozdrav..

Naime vozio sam 117km/h u naselju gdje je ogranicenje 50km/h...policajac me zaustavio i napravio svu proceduru...napisao mi je kaznu,10 000kn i 3 mjeseca bez vozacke dozvole...ja sam to potpisao tako da priznajem krivnju....Sada me zanima...Predao sam zalbu i kojoj priznajem krivicu i iskreno se kajem,ali trazim smanjenje kazne zbog svoje situacije...Prije toga sam samo jednom kaznjen za ne koristenje pojasa(To sam isto napisao u zalbi)... Sada me zanima,koji je najvjerojatniji scenariji moje kazne tj. Hoce li mi ju umanjiti i otprilike za koliko...(znam da sve ovisi do sudca itd itd.) Ali mene zanima okvirno,da se znam makar malo pripremiti! 

Hvala i LP.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Pozdrav,stigla mi je kazna...pa ako bi mi mogli pomoci s ovim placanjem,odredeno mi je 6000kn na 4 rate...sada me zanima,spominje se ovo placanje 2/3 tj.3900kn...e sad pitanje je,ako ja platim te 2/3 u 4 rate smatra li se da je kazna u potpunosti placena?

Prilazem fotografije ispod,hvala i LP.

IMG-4f7c0f08270ef15faf3db17456119670-V.jpg

IMG-d368742c9987256c83ca1ed7cc0588ff-V.jpg

uređeno: od Peric_025
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ovako čitajući ispada da to vrijedi i kad platiš na rate.....s tim da bi ja ipak plaćao na način ne da svaku ratu umanjim za 1/3 (da se slučajno ne protumači da prva rata nije plaćena na vrijeme u cijelosti jer nitko nezna da li ćeš ostale plaćati uredno da se može primjeniti na tebe oslobađenje 1/3 kazne) već bi platio prve dvije normalno (2x 1500) ,te treću bi uplatio 1000 kn i tad bi to bilo 4 000 kn uplaćeno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 27 minuta, Ruby_Danderfluff je napisao:

Ja bih pak plaćala po 2/3 iznosa u svakoj rati, ali kužim dilemu. Dakle, Mister-X hoće reći da platite 2/3 iznosa, ali na tri pune rate, a četvrta da bude ona trećina koju nećete platiti.

samo mali ispravak oko mog prijedloga (treća je završna )

ima dva načina za platiti-

6 000 kn -2/3 je 4000 kn

1.    4 x 1000 ili

2.   2 x 1500 + treća rata 1000 kn....ja bi ipak ovako da se izbjegnu bilo kakve dvojbe tumačenja raznih službenika

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 6 minuta, Peric_025 je napisao:

Znaci sigurno je ako platim 2/3 u 4 rate da se u potpunosti riješavam kazne?

kod nas nikad ništa nije sigurno....nekidan sam ovdje na forumu objavio link gdje piše da se na izvanredni liječnički pregled pozivaju osobe koje dr.opče prakse prijavi za promjenu stanja bolesti...pa je naveden jedan primjer gdje je liječnik prijavio osobu kod koje je nastupilo poboljšanje bolesti...znači osoba ima takvu bolest sa kojom je dobila vozačku i osobi se stanje još poboljša i posalju je na izvanredni i na tom izvanrednom prođe gore nego kad je bila bolesnija ....da me prije toga pitala da li se osoba šalje za poboljšanje bolesti na izvanredni ja bih joj odgovorio ne...samo ako dođe do pogoršanja...ovo nije tema ,al primjer šta je kod nas sigurno....

uređeno: od Mister-X
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija