Jump to content

Pljačka benzinske pumpe i uvjetna kazna


toncek

Preporučene objave

Pozdrav svima 

Ne znam kako da pocnem ali eto brat mi je upao u stvarno jako lose drustvo i situacija je sljedeca : klinci kao klinci svi rade stvari koje nebi smjeli ali to sam najmanje ocekivao od svog brata koji je radisan decko i poslusan i moze bit uzor nekim tinejđerima no međutim upao je u neke dugove i sad je situacija sljedeca : ove godine 2019 u 3 mj je napravio krađu sa svojim frendovima u nekoj firmi gdje su ih odma ulovili polocajci i tu je nakon par dana dobio na prekrsajnom sudu uvjetnu kaznu od 2 godine i u 4 mjesecu su on i njegov frend opljackali benzinsku pumpu sa plasticnim postoljem koji je on koristio , tu su otuđili 1650kn kako stoji u zapisniku i sada taj sud jos uvijek traje .. 

Posto se ja bas i ne razumijem u te stvari morao sam nekog pitat pa bi volio neki konkretan odgovor da se zna unaprijed sto ce se njemu dogodit jer po mom razmisljanju njemu ne gine zatvor jer prvo ima 2 godine uvjetnu kaznu a ovo za benzinsku jos nije gotovo tj jos je i tijeku .. 

 

Hvala unaprijed ..

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne znam da li smo se dobro razumjeli ali on je pocinio 2 kaznena djela u 2 mj 

U 3mj opljackali neku firmu i za to je dobio 2godine uvjetne 

 

Sad u 4mj opljackao benzinsku pumpu oruzana pljacka sa plasticnim postoljem i za to mu se sad sudi .. zanima me sto ce bit unaprijed ako bi netko znao ?? 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za prvo je dobio uvjetnu 2god jer mu je to prva kazna koju je napravio ... i sad kad mu bude suđenje za ovu drugu (benzinska) sigurno ga nece pustit uz opomenu .. morat ce odgovarat za svoje postupke sigurno ... mene samo zanima da li se moze nekako izvuc iz toga posto je to na sudu ? 

Jer sad ako ga osude zna se gdje ce morat ic nazalost 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Obzirom da do trenutka počinjenja drugog djela gotovo sigurno nije pravomoćno okončan postupak za prvo djelo (radi se o svega mjesec dana), pa nije ni otpočeo teći rok provjeravanja iz uvjetne osude, po mom mišljenju, u postupku za drugo djelo u obzir će doći primjena članka 58. st. 6. KZ-a, dakle presudom za drugo djelo osim kazne za isto, opozvat će se uvjetna osuda iz prvog postupka i ići će osuđivanje na jedinstvenu kaznu zatvora primjenom članka 53. KZ-a.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija