Jump to content

Nasljedstvo podjela


malone

Preporučene objave

Nasljedstvo u kojem nema dogovora oko podjele, jer je jedna strana vise ulozila. Da li i kako mora izgledati tuzba u kojoj bi se od suda trazilo da podijeli ostavinu,kucu i novac koji je ostao ali ne znam koji je to iznos jer javni biljeznik nije objavio u rijesenju, samo ime banke dok je iznos stavljen kao nepoznat mada ja znam da bi trebalo biti oko dvijesto tisuca kuna.  Da li u tuzbi obrazloziti da sam ulaganjem u nekretninu, podigao vrijednost iste i da trazim da se sudski odredi koji stan kome pripada jer postoje 2 stana i jedan sam ja kompletno uredio i postavio kroviste.

Kako bi takva tuzba trebala izgledati?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, Matrix je napisao:

Jel rješenje o nasljeđivanju postalo pravomoćno? 

Nije imam jos 4 dana.

 

 

Mozda da dodam pa vam kazem da me odvjetnik nakon sto se brat nije pojavio na prvom rocistu nije obavijestio za drugo rociste vec je otisao i rekao da se ja slazem sa svime. Obavijestio me je sad prije par dana i kada sam ga pitao zasto me nije obavijestio za rociste i za rijesenje nego tri dana poslije, kaze da itako ne bih nista dobio i ... Jbt.  kao u Alan Fordu, i sta covjek da napravi, nekako ga stavim da napise prigovor i sada tko zna da li ve i prihvatiti, normalno nije napisao da je on za.ro vec da se ja ne slazem jer sam ulagao ???  Tako, sto reci osim da sam krivog odvjetnika izabrao a tu ide ona prica da ima jedan ..urac ja bih ga iz vrece izvukao. Tako to sto mi ne odgovarate, ne bojte se necete nikakav proces omesti, jer ovo je i tako nekakav savjet a ne nesto cega se vi trebate drzati dalje.Pozdrav i hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija