Princezazec 0 Objavljeno u listopad 10, 2019 Podijeli Objavljeno u listopad 10, 2019 Postovani,vlasnica sam stana u kojem zivi moj sin i moja majka trenutno,na istoj adresi sam i prijavljena,povremeno boravim i prespavam u stanu svojega decka koji je nositelj stanarskog prava stana koji je dobio na koristenje kao pocasni,tj zasluzni clan grada,a ne kao socijalni slucaj.Moje pitanje glasi na koji moguci nacin mogu naslijediti njegovo stanarsko pravo u slucaju njegove smrti i dali bi prijava boravista na njegovoj adresi bila dostatna,ili sklapanje bracne zajednice i dali bih morala darovati svoj stan sinu koji je netom postao punoljetan prije bilo kojeg od postupaka.. Unaprijed zahvaljujem Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Matrix 1944 objavljeno listopad 13, 2019 Podijeli objavljeno listopad 13, 2019 , Princezazec je napisao: naslijediti njegovo stanarsko pravo u slucaju njegove smrti Mišljenja sam da stanarsko pravo samo po sebi nije nasljedno, osim situacije kad je nositelj takvog prava sklopio ugovor o otkupu stana Ruby_Danderfluff je reagirao na to 1 Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.