Jump to content

Što da radim?


Lilicrazy113

Preporučene objave

Banka mi uopce ne posalje obavjest o ustupanju duga eosu da bih od njih dobila da su oni preuzeli dug kredit 22000€ u vrijeme dok sam imala obrt koji je propao.Ljecim se od MS a primanja tudja pomoc i njega 600kn djeciji 600kn alimentacija 1400 dvoje djece nemam ni nekretnine ni pokretnine ni auto...i sad im kazem cekam jer je otisao prjedlog za opcu mirovinu zbog bolesti rjesenje da mogu nest otplacivat.Kao nije bitno koliko bitno da uplacujem...prvo sto da ja uplacujem sa 2600kn primanja i 2 djece drugo i ta mirovina ce bit neka mizerija i da im uplacujem po 300-500kn samo glavnicu jos 45 godina ima da placam a i dug od 160000kn je sad 210000kn kod eosa...mislim neznam sto napravit.Ne zivim u svojoj kuci i strah me da ne dodju pljenit stvari u tudjoj kuci a tu sam prijavljena. Sto cu da se odjavim i idem pod most spavat s djecom na ulicu....U ovoj zemlji ljudi se mogu samo ubit...radis kao konj 20god placas sve propadnes za 3 godine zbog tudjih gresaka i unistenog grada razbolis se imas djecu nemas primanja a oni kazu moras placat inace ce doc pljenit...da je moje pa nek pljene al ne zivim u svojoj kuci ostala sam bez svega
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nemate razloga za strah od ovrhe na pokretninama. Ukoliko dođe do ovog ovršnog postupka, jasno ćete sudskom ovršitelju ukazati, bilo Vi ili vlasnik nekretnine u kojoj živite, da su i pokretnine također u njegovom vlasništvu s obzirom da Vam je ta kuća ustupljena kao rješenje za stambeno pitanje zbog nezavidne financijske situacije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

 

prije 7 sati , Ruby_Danderfluff je napisao:

Predlažem osobni stečaj.

Ne bi bilo loše da se za početak informirate o ovom postupku, tako da najprije pogledate ovaj dolje link sa Zakonom o stečaju potrošača (sve do čl. 79.) pa da vidite kakva je procedura, koja su prava, a koje obveze u ovakvom kompleksnom  postupku.

https://www.zakon.hr/z/825/Zakon-o-stečaju-potrošača

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija