Jump to content

Udruga i račun iznajmljivača


lino lada

Preporučene objave

Molim pomoć...naime, članica sam jedne Udruge i trebam odsjesti na jednom seminaru u jednom gradu u Hrvatskoj kod privatnog iznajmljivača (nas 20). Kako pravdam plaćanje smještaja kod svog knjigovođe? Kako treba izgledati račun iznajmljivača budući da on nema obrt već je paušalni obrt, a Udruga ne spada u sustav fiskalizacije? Mogu li tražiti od iznajmljivača R1? Da li je dovoljan račun ispisan na paragon bloku? Treba li predračun?  Može li se izvršiti plaćanje s računa Udruge na privatni račun iznamljivača? Hvala unaprijed, svaka pomoć je dobrodošla

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Običan račun kakav izdaje bilo kome, paušalni obrt je isto obrt, Vama nije bitno je li fiskaliziran, nego da se na njemu vidi da je izdan upravo Vama ili udruzi. Može biti izdan udruzi kao predračun (ponuda) na temelju koje udruga izvršava plaćanje, a onda joj iznajmljivač izdaje račun kojim udruga pravda taj trošak.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija