Jump to content
 1. arisen

  arisen

 • Similar Content

  • objavio Jazavac2005
   Postovani,
   Molim pomoc. Sestricna i ja zivimo u istoj kuci koja nije etazirana te je u postupku istoga, uselila je prije godinu dana s obitelji. Prikljucak struje je na mene i sestricna izbjegava platiti koliko je ukupna potrosnja po dogovorenom ugradenom kontrolnom brojilu te mi svaki mjesec prijeti ovrha zbod neplacenog dijelanjezine potrosnje. Na Elektri su mi rekli da nemam pravo iskljuciti struju jer je godinama postala korisnik. Na koji nacin mogu zahtijevati da pocne placati racun prema stvarnoj vlastitoj potrosnji? Sud izbjegavam,  ja nemam novaca niti za sud niti za novo brojilo jer je ovo moje. 
   Hvala unaprijed.
  • objavio Bunich
   Pozdrav, znaci zanima me sljedece.
   Kupio sam gradevinsko zemljiste sa gotovim projektom i pravomocnom gradevinskom dozvolom( gradevinska je odobrena 2016)
   I sad na samoj granici moje i susjednje parcele je el.stup ,sljedeci  stup je preko ceste a zice prolaze tocno iznad mjesta na kojem se treba graditi kuca.
   Prodavatelji su mi rekli da je to sve rijeseno i da prije pocetka gradnje treba samo otici na  elektru i oni ce to premjestit.
   E ali sad kad je do toga doslo, na elektri mi uporno tvrde da to ide o mojem trosku!!
   Savjeti??
   Lijep pozdrav
    
  • objavio vuk vucko
   dali imam kakvo pravo na neku naknadu sto preko moje privatne imovine prelaze drvene bandere i stubovi metalni dalekovoda,jer mi umanjuju vrednost zemljista i otezavaju radove na zemljistu
  • objavio dmihovi5
   Trazim odvjetnika koji ima iskustva u rjesavanju problema uklanjanja 400kw dalekovoda s privatne parcele. Dalekovod je u Konjskom .
  • objavio josip2105444
   Ukratko. Kabel za struju sam financirao kupio i postavio od trafostanice do svoje kuce. Taj kabel prolazi preko 2 parcele uz dopuštenje susjeda i ukopan je pod zemlju. Kada su se vrsili iskopi jedan od susjeda nije zelio sudjelovati u tome jer se koristio tudim prikljuckom. Sad poslje 15 godina zatražio je svoj priključak i sat od HEP-a. Medutim trazio je suglasnost od mene da mu taj priključak ide preko toga kabela sto sam ja odbio. I sad je dosao HEP i zeli prekinuti tu kabel i dodati spoj za njegov priključak. Pa me zanima smiju li to napraviti bez moje suglasnosti?
 • Online korisnici×
×
 • Napravi novi...