Jump to content

Poziv na sud kao svjedok


ednet

Preporučene objave

Pozdrav,

Dobio sam poziv na sud kao svjedok za 2 mjeseca, optuzeni su ljudi za koje nikad nisam cuo za kazneno djelo 323a (google kaze da je to nasilnicko ponasanje). Ne sjecam se kada sam zadnji put bio evidentiran od strane policije,  sigurno je proslo par godina a kaznjavan nisam nikad. Zanima me o cemu se ovdje moze raditi, zasto su pozvali mene i mogu li negdje saznati o cemu se radi (ako odem na sud prije datuma saslusanja i pitam da mi pojasne slucaj smiju li oni to napraviti i hoce li napraviti), malo mi je cudno da dodem tamo kao muha bez glave a da nemam apsolutno pojma o cemu i kome se radi.

Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moguće da imaju krivu osobu, mada se znalo događati da za svjedoke budu predložene osobe koje naizgled nemaju nikakve veze, a zapravo mogu teoretski svjedočiti o predmetu (npr. serviser zaposlen u trgovačkom društvu koje servisira bankomate, na okolnost kako se bankomati popravljaju, pune i prazne).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovorima, bio sam na sudu, dali su mi broj informacija na koje nazovem pa me prespoije sa sutkinjom da probam kod nje vidjeti. Ljubazna gospoda, radi se o necemu prije 3 godine kada sam bio slucajni prolaznik i policija me evidentirala. Reci cu sto znam i cega se sjecam, eto brzina naseg pravosuda jos jednom sjaji u punom sjaju, vise se ni ne sjecam vecine stvari ali sada bar znam o kojem predmetu je rijec.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija