Jump to content
Sign in to follow this  
Tekna

Zahtjev za pokretanje prekrsajne prjave

Preporučene objave

Pozdrav svima,

Moj problem je da sam dobila zahtjev za pokretanje prekrsajnog postupka iz razloga da sam ja svoju rodjenu majku udarila soljicom za kafu...

Kako je sve teklo...U moju kucu su krajem mjeseca augusta dosle moja majka i sestra ...smjestile su se u jednu sobu koju su zakljucavale...povod njihovog dolaska ,inace zive u inozemstvu i strane su drzavljanke..podizanje tuzbe za obaranje darovnog ugovora moga oca koji je istm poklonio kucu i stan za svog zivota.

Dokaz jel su obilazile notare koji su taj posao napravili i da bi im jedan savjetovao da mogu pobijati darovni ugovor putem nezahvalnosti.Bile su jedan tjedan i kad su krenule nazad otisle u drugi grad i prijavie da sam ja majku udarila soljicom i nanjela joj lakse tjelesne povrede..otisle su prvo u dom zdravlja gdje su joj ranu tretirali i prema njenoj prici dali antibiotike.

E sad ona valjda pod pritiskom savjesti odlazi u pol.stanicu da povuce iskaz i policajac koi je radio na salteru je rekao ne znam o cemu se radi i da ce je nazvati ,sto se nikad nije desilo .

PPrilkm preuzimanja pisma odlazim u pol.stanicu  i pitam zasto nisu uzeli u obzir njen dolazak na sta mi oni savjetuju da priznam i da cu dobiti simbolicnu novcanu kaznu jer ona ima medicinski dokaz i da necu moci to pobiti

Kako da priznam nesto sto nisam uradila...

Ona je dosla s tom ranom ..i cekaju da mene osude da bi mogle podici tuzbu za osporavanje darovnog ugovora

Molim savjet sta mi je raditi

Unaprijed hvala

J

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  ×
×
  • Napravi novi...