Jump to content

Blokada i deblokada


no_identity

Preporučene objave

Postovani, unaprijed isprika ako tema vec postoji. Naime i sam sam jedan od blokiranih. E sad, moja situacija je ovakva. Svima znani EOS matrix. Kako sam uredno podmirivao svoje obveze kod njih ponudili su mi sporazum da mi zamrznu kamate i otpisu dio duga pa da maknu blokadu sa fine i da im u mjesecnoim ratama otplacujem dug (kao neka vrsta kredita). Iduci mjesec bih trebao podmiriti sve dugovanje na fini i zena u fini mi je rekla da se nakon toga moj racun deblokira, ali i ja takodjer imam isknjizenih osnova. Pitao sam za to, da li fina vjerovnicima salje kakvu obavijest nakon sto se ja odblokiram, njen odgovor je bio da fina nista ne salje, ali da oni mogu opet kad zele zatraziti blokadu mojih racuna. Ono sto me zanima, kako ide zastara po takvim predmetima ako duze vrijeme nema mogucnosti naplate? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, Matejko231 je napisao:

Hvala Borbena. Onda moliti Boga da ne poduzimaju nista tako brzo. Kakva je uopce praksa u stvarnosti s tim isknjizenim osnovama?

Neki se više, zbog sadašnjih troškova FINE za predujam za provođenje ovrhe, ne odlučuju za ovrhu putem FINE, već idu prema poslodavcu da se zavede u redoslijed na Vašoj plaći, ako imate stalno novčano primanje, no u svakom slučaju

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija