Jump to content

Prometna, dolazak na posao, ozljeda na radu...


toma49ka

Preporučene objave

Postovani. Prilikom dolaska na posao imao prometnu sa skuterom za koju nisam kriv. U bolnici ustanovljeno prijelom 2.i3. rebra, te natucenost i bolovi u desnom rebru. Bit ce mi prihvacena ozljeda na radu, jer sam isao na posao(100%bolovanje).

Nakon 30 dana bolovanja doktor opce prakse zatvara bolovanje i ozljedu ramena ne stavlja pod ozljedu od prometne, jer od prije imam manju ozljedu ramena, te sam narucen kod fizijatra tek za 3 mj.   Pokusavam nac novog doktora opce prakse koji bi ozljedu ramena stavio pod prometnu, te kako bi mogao na 100% bolovanje zbog ramena.   Kako ce to utjecat na osiguranje koje me treba isplatit, i kako dalje??osiguranje trazi med dokumentaciju od lijecnika opce prakse, hitne ili fizijatra?hoce li utjecat zatvoreno bo, jer sam po doktoru opce prakse, izlijecen bez obzira na bolove u ramenu?

Cekam policijsko sluzbeno izvjesce da nisam kriv. Te sam napuhao 0.00.    

Steta na skuteru je totalna, te jos nisu ponudili isplatu. Kataloska vrijednog skutera je 4500kn koja je premala za popravak(na oglasnicima takav skuter, to godiste takva kilometraza 10000 kn.min) zatrazio sam predracun od jednog ducana kako bi prilozio kao dokaz da kataloska vrijednost nije adekvatna. Sta kako dalje? Veliko hvala svima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala. Znaci postoji npr mogucnost.... Obavim fizijatra, napravim magnetnu za rame vidi se neko sitno ostecenje, jer nesto mora bit(rtg ne vidi detalje) obavim fizikalne...da to ubroje u ostecenje, bez obzira sta je doktor opce prakse zatvorio bo

Za vozilo mi je jasno. Znate li iz prakse, ide li naplata po katalogu ili

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija