Jump to content

članak 11


zkova

Preporučene objave

Bivši sam djelatnik MORHA-a.Temeljem zdrastvene komisije onesposobljen sam za DVO,s pravom na invalidsku mirovinu po čl.11.domovinski rat 28.06.1991-10-07.1992.,od kada sam postao DVO.(do 25.11.2006.)U ratu nisam ranjavan,te do sad nisam ostvarivao nikakva prava.Prvi put se javljam psihijatru 15.09.2005.od kada sam i na bolovanju,te mi je dijagnostificiran PTSP F.43.1i F.62.0

Moja pitanja su slijedeča:Što sad?Gdje ću saznat i od koga i da li ću dobit opću ili prof.nesposobnost?Da li moram tražit procjenu preostale radne sposobnosti?Što sa zdrastvenim iskaznicama od mene i klinci?Pitam na par mjesta ,svi klimaju glavom ili daju različite odgovore Iskreno molim za pomoć.MOje iskreno poštovanje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

preostalu sposobnost ne možete tražiti jer ste onesposobljeni za DVO.Treba Vas Tvrtkova pozvati na vještačenje zbog mirovine da li je opća ili profesionalna,za sve to trrebaju dobri papiri i ratni putevi kao i kontinuirano lliječenje. Nakon toga dobijete privremenu miroviinu a nakon toga trajno rješenje.Na svaka riješenje imate pravo žalbe.

 

 

Što se tiče vaše zdrastvene i obitelji vi ste svoje

razdužili prilikom odlaska iz MORH,pa Vam je Vaš

doktor vojni trebao dati privremenu zdrastvenu koja vrijedi 30 dana,pa ste trebali ukoliko ste se razdužili uzeti svoj karton i naći doktora u civilstvu.

Prilikom poziva u Tvrtkovu na vještačenje za mirovinu,dobit ćete odjavu papir s kojim idete na

socijalno ili pak mirovinsko prema mjestu stanovanja i vršite novu prijavu po novoj osnovi kao umirovljenik,kako za sebe tako i za svoje članove :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija